Copywriter gezocht?

Gevonden!

Of gewoon op z’n oer-Hollands: tekstschrijver. Wanneer je op zoek bent naar de juiste woorden, van pakkende webteksten tot snelle social snippets. Vol humor, of droge kost. Femke Schrijft het voor je.

 

Maar wat is dat nou precies, copywriting? Kort door de bocht is dat het schrijven van teksten. Voor commerciële doeleinden.

 

Maar niet zomaar teksten. Als copywriter schrijf ik teksten die je bij blijven. Die een gevoelige snaar raken. Die je laten glimlachen (dat probeer ik tenminste). Die voor iedereen begrijpelijk zijn. Geen moeilijke taal of onnodig jargon. “Je” en “jij”, in plaats van “u”. Gewoon. Alsof je tegen je vrienden praat. Want hé, mensen doen geen zaken met bedrijven. Mensen doen zaken met mensen.

Hoe gaat dat in z’n werk dan?

Nou. Allereerst gaan wij het gesprek aan. Wat waar ligt jouw behoefte? En vooral: waar ligt de behoefte van jouw doelgroep. Wil je ze informeren? Activeren? Gewoon een leuke tekst laten lezen? Of moeten er keiharde leads (deze meid komt uit Eindhoven, merk je het?) worden gegenereerd?  Als dat allemaal duidelijk is, is het tijd voor de volgende stap.

 

Ik maak een offerte voor je. Want laten we eerlijk zijn, voor niks gaat de zon op. Die offerte keur jij goed. Of niet. In het eerste geval ga ik voor je aan de slag. In het tweede geval scheiden onze wegen. Even goede vrienden.

 

Later, vóór de afgesproken deadline, krijg jij de tekst onder ogen. Jij geeft feedback waar nodig. Ik beloof dat ik het niet persoonlijk opvat. Onbeperkt feedbackrondes zijn altijd inclusief, tot op een bepaalde hoogte dan. Bij definitief akkoord krijg jij alle benodigde bestanden, ik jouw geld. Simpel. Toch?

Kun je misschien eerst even iets laten zien?

Logisch. Je koopt toch ook geen spijkerbroek zonder deze eerst te passen? Ik laat je graag een aantal voorbeelden van mijn werk zien. Heb je bijvoorbeeld de artikelen op deze website al eens gelezen?

 

Verder schrijf ik wervende vacatureteksten, blogs over de meest uiteenlopende onderwerpen, webteksten over vanalles en nog wat, en nog veel meer.

Overtuigd?

Overtuigd dat ik de copywriter/tekstschrijver ben die jij zoekt? Laat het me weten. Je kunt me mailen via het formulier op deze site. Die vind je hier. Tot binnenkort!

Oké. En nu even voor de vindbaarheid:

Copywriter Eindhoven | Tekstschrijver Eindhoven | Groetjes!