De 5 meest cliché vakantieliefdes…

Zomervakantie. Grote kans dat jij nu ergens ligt te genieten van een lekker zonnetje en rijkelijk vloeiende cocktails. Vanavond lekker uit eten, op stap en daarna zonsondergangen op het strand. De perfecte omgeving om verliefd te worden. En to be fair, je zou zo maar eens de liefde van je leven tegenkomen daar in Lloret de Mar. Maar voordat je begint met brieven schrijven naar Robert ten Brink zou ik eerst even dit lijstje lezen. Hieronder vijf herkenbare vakantieliefdes, geschreven door de leukste (ex)barvrouw van Rimini. Welke kun jij afstrepen? 

1. De propper

Met zijn zwoele praatjes weet hij jou en je vriendinnen elke avond weer te verleiden om een drankje te doen in zijn club. Gratis cocktails en shotjes voor iedereen! Maar bleven zijn ogen nu net niet iets langer hangen bij jou? Een aantal Costa! praktijken verder en je ligt in zijn bed. Zie je die streepjes op de muur? Nee, dat zijn echt niet het aantal dagen tot hij z’n moeder weer ziet. Gefeliciteerd, welkom bij de club!

Rimini shooters barvrouw

2. De poolboy

Een lekker bovenlichaam dat 90% van de tijd ontbloot is. Een goede bos zon geblondeerd haar en een ondeugende blik om het af te maken. Je smelt nog sneller dan het waterijsje in je handen. Een paar subtiele moves met een strandbal en hij is in de pocket. Een hele verovering zou je denken. Maar deze hottie heeft dit vaker meegemaakt. Jij voelt je boven iedereen, terwijl hij stiekem in zijn vuistje lacht, op zoek naar het volgende slachtoffer.

3. De reisleider

Gogo, X-Travel, Beachmasters. Behalve op hun vlotte babbel worden deze enthousiaste heren natuurlijk ook op hun looks uitgezocht. En flirten staat met hoofdletters in hun takenomschrijving. Want die pakketten verkopen zichzelf niet. Die gast wil echt niet perse samen met jou in die gondel in Venetië. Nee, jij mee, dus jouw vriendinnen ook! Ka-Ching!

4. De foute local

Met zijn mediterrane looks en lekker accent weet hij elke vrouw in vuur en vlam te zetten. Het kwik loopt spontaan een paar graden op. Het feit dat deze zuid Europeaan geen woord Engels spreekt is totaal geen probleem. Jullie hebben toch alleen de taal van de liefde nodig, toch? Waarschijnlijk is hij meer van de lichaamstaal. En dan vooral als jij onder hem ligt. Op het strand. Met zonsondergang, dat dan weer wel.

Zoek je wel even het Spaanse/Italiaanse/Griekse woord voor condoom op?

5. De DJ

Elk nummertje dat hij draait lijkt op jou te slaan. Zelfs Gangnam Style klinkt voor jou (er zit immers “Sexy Lady” in). Maar geloof mij, het enige wat hij wil is een nummertje maken! Als er een drankje jou kant op komt ben je in de zevende hemel, niet erbij nadenkend dat hij de drank gratis krijgt. En dat hij waarschijnlijk drie andere meiden ook een Malibu Cola heeft gestuurd. Spreid je winkansen, zou Holland Casino zeggen…

dj billy the klit club life Rimini

Alles leuk en aardig. Maar als je eenmaal terug in Nederland na drie weken nog jeuk aan je doos hebt, zal dit echt niet meer van het verdwaalde zand zijn. GGD, all the way!

 

Mijn excuses voor deze foto’s. Gezien mijn Rimini tijd ondertussen alweer vier jaar geleden is, werden foto’s nog gemaakt met aardappels in plaats met spiegel reflexen. 

Comments

 • Ik vind jou manier van schrijven echt hilarisch. Ben net terug van vakantie en herken er wel een paar. Was zelf niet op zoek dus heb geen acties ondernomen, haha.

  24 augustus 2017
 • Ik heb iets goed fout gedaan denk ik op vakantie, was altijd een gladde van de club hahaha.

  24 augustus 2017
 • LOL. Bedankt voor dit handige overzicht met enge types die je maar beter kunt vermijden.

  24 augustus 2017
 • Hihi zo leuk om te lezen! Heerlijk en ontzettend leuk om die foto’s te zien.

  24 augustus 2017
 • En voor in de winter de skileraar, hahaha. Mijn vriendin is daar wel een keertje ingetrapt. De relatie was dan ook van korte (1 week) duur

  24 augustus 2017
 • Haha inderdaad! Geweldig! En herkenbaar voor iedereen

  24 augustus 2017
 • Wat een geweldig artikel! Allen heel herkenbaar en gelukkig zelf nooit iets mee gehad 😉 Je hebt niks aan die “liefdes” (tenzij je zelf een pleziertje wil natuurlijk).

  24 augustus 2017
 • Hahahah super grappige blogpost! Echt geweldig hoe je dit beschrijft en helaas is het allemaal waar!

  25 augustus 2017

Post a Comment